φωτια τωρα παροσ

Πυρκαγιά στο Άγιο Όρος κοντά στη σκήτη της Αγίας Άννας Η φωτιά για την ώρα δεν απειλεί μονή ή σκήτη στο Άγιο Όρος. Το Πανάγιο Πνεύμα να χαρίσει ομόνοια σε όλη την ανθρωπότητα ευχήθηκε από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Χμζάουι όπου και ιερούργησε χθες Κυριακή της Πεντηκοστής ο Πάπας και.


Fwtia Sthn Paro Maxh Me Tis Floges Se Diaspartes Esties F8anoyn Enisxyseis Apo Ton Peiraia Cnn Gr

Το έργο των πυροσβεστών δυσκολεύουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

φωτια τωρα παροσ. Η φωτιά σύμφωνα με την Πυροσβεστική καίει χορτολιβαδική έκταση. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετέχουν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα ενώ στο νησί σπεύδει και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο για να ενισχύσει τις επίγειες δυνάμεις. Μάχη υπό δύσκολες συνθήκες.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Οριοθετήθηκε η φωτιά στο νησί - Πρώτο Θέμα. Εικόνα από τη φωτιά στην Πάρο.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη στην Αττική καθώς έχουμε σε εξέλιξη. Ζήσαμε το θαύμα τις Αγίας Παρασκευής λένε οι κάτοικοι ΦΩΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε ξερά χόρτα χωρίς να απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με το parianostyposgr αεροπλάνα ελικόπτερα οχήματα πυροσβέστες εθελοντές άπαντες παλεύουν εναγωνίως να σταματήσουν τη φωτιά που εδώ και 30 περίπου ώρες κατακαίει ελέγχεται για λίγο και ξανά πάλι συνεχίζει το καταστροφικό της έργο. Πριν και μετά από την καταστροφή στο βυζαντινό μονοπάτι - Βίντεο και φωτογραφίες - Πρώτο Θέμα. Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στο νησί της Πάρου από τις 1200 περίπου το πρωί της Κυριακής 2706. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα ενώ συνδράμουν εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ. ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΣ.

Ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος είπε πως το μέτωπο της φωτιάς δεν είναι μεγάλο όμως πλησιάζει επικίνδυνα σε στρατηγικά σημεία σε χωριά με βλάστηση που αρπάζει γρήγορα. Στην περιοχή επιχειρούν αυτή την ώρα 37 πυροσβέστες με 13 οχήματα 4 ομάδες. Όλα τα νέα και οι ειδήσεις της Πάρου της Αντιπάρου και των Κυκλάδων.

Πυρκαγιές σε εξέλιξη σε Κινέτα Αποκόρωνα Χανίων και Πεντέλη όπου η φωτιά έφτασε στην Αγία Μαρίνα έχοντας κατακάψει Νέο Βουτζά και Μάτι. ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΣ- ΘΗΒΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί και στην Νάξο.

Άμεση ενημέρωση για τοπικά πολιτικά κοινωνικά οικονομικά αθλητικά τεχνολογικά και άλλα θέματα στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Πάρου. Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται ενώ όσον αφορά τους ανέμους είναι μέτριας έντασης. Η φωτιά εκτείνεται σε μεγάλο μέτωπο και νωρίτερα πλησίασε κοντά σε κατοικίες χωρίς να αναφερθούν ζημιές.

Φωτια παροσ news. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χορτολιβαδική έκταση στην Πάρο. Ζήσαμε το θαύμα τις Αγίας Παρασκευής λένε οι κάτοικοι ΦΩΤΟ Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 1954.

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης 12 Αυγούστου στη Νάουσα της Πάρου. Φωτιά στην Πάρο ΤΩΡΑ. Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 1323.

Πάρος ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΦΩΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΑΡΟΣ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΣ Τελευταία νεά Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή 298. Έχουμε διακοπές ρεύματος από. 1520 Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018.

Φωτιά ξέσπασε στις 1215 την Κυριακή στην περιοχη Κώστος στην Πάρο. Πάρος ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΦΩΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΑΡΟΣ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΣ Τελευταία νεά Φωτιά τώρα στην Κοζάνη. Πάρος - Φωτιά στο Μαράθι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά κατακαίει χορτολιβαδική έκταση. Μάλιστα η φωτιά μαινόταν εντός του οικισμού όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσίευσαν χρήστες των social media και σύμφωνα με πληροφορίες απειλήθηκαν σπίτια. Για την φωτιά έχουν κινητοποιηθεί και 2.

Φωτιάξέσπασε στην Πάρο και συγκεκριμένα στην περιοχή Κώστος. ΠΑΡΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΦΩΤΙΑ. Πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον του ΣΕΟ.

2021-06-29 0700 Φωτιά στην Πάρο. Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Πάρου για ιστιοφόρο σκάφος με όνομα ΦΙΣ ΕΝ ΤΣΙΠΣ ΝΠ12161 σε δυσχερή θέση λόγω απώλειας της προπέλας του με έξι 06 επιβαίνοντες στην θαλάσσια περιοχή έξωθεν λιμένα ΠάρουΣτην περιοχή έσπευσε έ Περισσότερα.


Fwtia Ta Nea Paroy Antiparoy


Fwtia Twra Sthn Paro Irafina


Megalh Fwtia Sthn Paro Cnn Gr


Paros Megalh Fwtia Se E3eli3h Sto Nhsi Se Apostash 200 Metrwn Apo Spitia Dhlwnei O Dhmarxos Newsbeast


Fwtia Sthn Paro Enisxyontai Oi Pyrosbestikes Dynameis Apo A8hna Peiraia Kai Nhsia Cnn Gr


Megalh Fwtia Sthn Paro Eidhseis Nea To Bhma Online


Paros Mainetai H Fwtia Konta Se Spitia Oi Floges Enisxyontai Oi Dynameis In Gr


Megalh Fwtia Sthn Paro Eidhseis Nea To Bhma Online


Fwtia Ta Nea Paroy Antiparoy


Fwtia Se E3eli3h Sthn Paro


Paros Fwtia Twra Kolymph8res Ekklhsia Online


Fwtia Ta Nea Paroy Antiparoy


Ektakto Megalh Fwtia Twra Sthn Paro Cyclades24


Fwtia Ta Nea Paroy Antiparoy


Fwtia Sthn Paro Prin Kai Meta Apo Thn Katastrofh Sto Byzantino Monopati Binteo Kai Fwtografies


Paros Orio8eth8hke H Fwtia Sto Nhsi


Fwtia Paros Twra Proxwra Se Aneratzia Ekklhsia Online


Fwtia Sthn Paro Se Yfesh Oi Floges Megalh Maxh Ths Pyrosbestikhs Gia Plhrh Elegxo Cnn Gr


Fwtia Sthn Paro Maxh Me Tis Floges Se Diaspartes Esties F8anoyn Enisxyseis Apo Ton Peiraia Cnn Gr

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel