φωτια τωρα θεσσαλονικη ευοσμοσ

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο. Οι δημοφιλείς ειδήσεις.


Fwtia Twra 8essalonikh Megalh Pyrkagia Se 3era Xorta Ston Eyosmo 8essalonikhs Eidhseis Pagenews Gr

Φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα μέσα στο δάσος της Θεσσαλονίκης το Σέιχ Σου.

φωτια τωρα θεσσαλονικη ευοσμοσ. ΦΩΤΙΑ ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σε παράνομη χωματερή η φωτιά στον Εύοσμο - Έχει τεθεί υπό έλεγχο ΒΙΝΤΕΟ 130520 - 0057. Όλη η Ορθοδοξία στο Διαδίκτυο. Φωτιά ξέσπασε εν υπαίθρω σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή του Αγγελοχωρίου ΔΕ.

Πέντε καμμένα στρέμματα στη Θεσσαλονίκη Στο σημείο επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 7 πυροσβεστικά οχήματα ενώ στο έργο της πυρόσβεσης συνέδραμαν υδροφόρα οχήματα από τον Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου και από όμορους Δήμους. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη Λακκιά στον δήμο Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Επί τόπου έχουν σπεύσει δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες προκειμένου να σβήσουν την πυρκαγιά.

Η φωτιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καίει στο ύψος του Αγίου Παύλου κοντά στην περιφερειακή οδό. Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι η φωτιά καίει. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς με 6 οχήματα και 14 πυροσβέστες. Pluralism Μαρ 27 2020 - Πηγή.

Το έργο της κατάσβεσης είναι δύσκολο γιατί στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ 12 Μαΐου 2020 12 Μαΐου 2020 0 1068 Η επικινδυνότητα είναι ότι πλησίον υπάρχουν πυλώνες της ΔΕΗ και παραπέρα κατοικίες. Σημειώνεται πως οι καπνοί είναι ορατοί από το.

φωτια τωρα ευοσμοσ. Νέος συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για φωτιά που εκδηλώθηκε μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 77 στην περιοχή του Τριλόφου στον Δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση.

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα κοντά στον οικισμό Αγία Σοφία στο παλιό στρατόπεδο Γκόνου στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση προς την περιοχή του Προχώματος και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη. Στο σημείο έχουν σπεύσει είκοσι πυροσβέστες με δέκα οχήματα.

2628 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 34 νεκροί σε 24 ώρες στους 319 οι διασωληνωμένοι. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις αποτελούμενες από 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες.

Ισχυρή δόνηση ταρακούνησε την Αθήνα. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης σε ξερά χόρτα στην περιοχή του Ευόσμου. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγο μετά τις 2345 την Τρίτη η μεγάλη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα σε οικοπεδικό χώρο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ακροατές του Ράδιο Θεσσαλονίκη δύο ΙΧ συγκρούστηκαν λίγο πριν την έξοδο για Νεάπολη στο ρεύμα με κατεύθυνση προς ανατολικά. ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΕΥΟΣΜΟΣ. Φωτια θεσσαλονικη ΤΩΡΑ.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Αγίου Παύλου. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση 23 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 900 σήμερα το πρωί στον Περιφερειακό.

Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια και καίει απορρίμματα. Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουλίου. Στο σημείο έχει σπεύσει δύναμη της Πυροσβεστικής με 10 οχήματα και περίπου 20 άτομα.

Φωτιά είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΦΩΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τελευταία νεά Φωτιά τώρα. ΦΩΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Φωτιά Θεσσαλονίκη τώρα.

Συναγερμός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα. Η φωτιά καίει ξερά χόρτα σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από τις πολυκατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή όπως μεταδίδει το grtimesgr. Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική.


Fwtia Archives Euosmos Gr


Fwtia Twra 8essalonikh Megalh Pyrkagia Se 3era Xorta Ston Eyosmo 8essalonikhs Eidhseis Pagenews Gr


Fwtia Twra Sto Layrio Newsbomb Eidhseis News


Xalkidikh Fwtia Konta Se Kataylismo Roma Sth N Potidaia


8essalonikh Live Se E3eli3h Fwtia Sto Seix Soy Grtimes Gr


Fwtia Twra Sth 8essalonikh Pyrkagies Se Lhth Kai Eykarpia Euosmos Gr


Twra Sth 8essalonikh Fwtia Konta Sta Koimhthria Eyosmoy Fwto Video


Twra Megalh Fwtia Ston Eyosmo 8essalonikhs


Twra Sth 8essalonikh Fwtia Konta Sta Koimhthria Eyosmoy Fwto Video


H Epikindynothta Einai Oti Plhsion Yparxoyn Pylwnes Ths Deh Kai Parapera Katoikies Fwtia Se E3eli3h Twra Sth Dytikh 8essalonikh Sygkekrimena Ston Perif Concert


Fwtia Twra Sth Dytikh 8essalonikh Oraiokastro 24 H Enhmerwsh Den Exei Wra


Peiraias Megalh Fwtia Sto Sxisto Korydalloy Fwto Video Grtimes Gr


Fwtia Twra 8essalonikh Megalh Pyrkagia Se 3era Xorta Ston Eyosmo 8essalonikhs Eidhseis Pagenews Gr


Fwtia Limnh 8a Kaoyn Ola Ta Spitia Elate Twra Sygklonistiko Binteo Me Tis Floges Na Perikyklwnoyn Ta Panta Eviazoom Gr Eyboia News


Twra Ypogeio Spiti Plhmmyrise Ston Eyosmo Pyrosbestikh Sto Shmeio Http Www Kataskopoi Com 106889 Cf 84 Cf 89 Cf 81 Ce B1 C Vehicles Zakynthos Peristeri


Twra 8essalonikh Fwtia Se 3era Xorta Sth Nikopolh Parallaxi Magazine


Thes Fwtia Twra Kai Trito Metwpo Sthn Xalkidikh


Fwtia Twra 8essalonikh Megalh Pyrkagia Se 3era Xorta Ston Eyosmo 8essalonikhs Eidhseis Pagenews Gr


Fwtia Se 3era Xorta 3espase Ston Eyosmo 8essalonikhs Cityportal Gr

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel